utorak, 14. srpnja 2015.

Što pokloniti dečku/curi za rođendan/godišnjicu veze?

Pozdrav ekipa.Evo moj novi post se odnosi na to što pokloniti curi/dečku za rođendan ili za godišnjicu veze.Ja nisam veliki materjalist odmah da znate pa mene i mala sitnica razveseli.

Pa krenut ćemo od rođendana ili godišnjice za cure:
Prvo i prvo mi cure volimo kada nam netko predaje puno važnosti, pa ako se tvoja cure šminka možeš joj kupiti šminku.Zašto ne?Pogotovo ako cura voli šminkanje i jako je predana tomu.Možeš joj kupiti paletu neke šminke tipa ovako?







Baš sam neki dan gledala na jednom web-sajtu ovakve paletice od 88 boja za samo nekih 12 dolara.Mislim da vrjedi kupiti ali uz to da ne mora to biti baš ta velika paletica imate vi i paleta od 5-6(20-ak kuna) km koje su manje ali su jako, jako kvalitetne.
http://www.tmart.com/Makeup/ evo tu vam je link te stranice.Možete naručiti

Drugo:Ako se vaša cura voli parfemisati.Parfem je idealan izbor za rođendan/godišnjcu.
Parfemi tipa shakira,bruno banani itd su skuplji ali ako vam nije žao izdvijiti nove za curu onda je to također idealan poklon.U DM-u možete pronaći svakojake parfeme pa pogledate.


Treće:Narukvicu.Sigurno se pitate ma kakva narukvica molim te ljepo?Narukvica s vašim incijalima je odlična stvar + cvijeće koje ona voli = odličan rođendanski poklon vašoj curi.Ili možete na bilo što ugravirati vaše incijale.

Četvrto:Medo.Jedan velikiiii medo curu jako može razveseliti vašu curu i aravno njega uvjek može grliti dok ti nisi tu.

Pokloni za dečkov rođendan ili za vašu godišnjicu
Sve je to isto.Naravno bez palete.Možete mu kupiti neku kupku tj onaj set u kojemu dođu šampon,parfem i neka krema.Nije previše skupo a koristan poklon.
Ove dvije ideje poslje možete posuditi i od cura parfem svima uvjek dobro dođe anaravno vaša ugraviravirana imena je prepreprepslatko.
Četvrto:Srce na kojemu piše I love you ili Ich liebe dich....

I naravno za kraj po meni jedno preslatko iznenađenje možete si naći neko mjesto pokraj jezera ili na nekoj pustoj livati.Ponjeti dekicu i napraviti neke sendviče,sokiće,nešto od voća...Njmu/njoj zavezati oči odvesti ga/ju na to mjesto jako će se iznenaditi,ne košta vas puno a i usput je jako, jako lijepo. :*


Eto ekipa moja ovaj post je gotov.Nadam se da vam se sviđa i komentirajte ga.Pusaaa <3 :**   





Nema komentara:

Objavi komentar